Hírek & Újdonságok

Ezekkel foglalkoztunk mostanában

Teljes lakás bútorozása (Bp. IX. ker.)

Teljes lakás bútorozása (Bp. IX. ker.)

Ügyfelemnek a IX. kerületi lelakott állapotban lévő társasházi lakását szerette volna felújíttatni, és megbízta cégünket, hogy tervezzük meg és gyártsuk le az egyedi gyártású beépített bútorokat a konyhába, előszobába, hálószobába és a fürdőbe, valamint szekrénysort és számítógép asztalt és könyvespolcot a nappaliba. 

A fürdőszoba szekrény be lett építve a falban lévő méllyedésbe, ahol korábban egy ajtó volt, de az átalakítás során ez befalazásra került. Így elértük, hogy a fürdőszoba fal síkjából a fürdőszoba szekrény nem áll ki, vagyis nem foglal el teret az amúgy is szűkös fürdőszobában. A mosógép pedig be lett építve egy szekrénybe, így értékes pakolófelületet kaptunk a mosdó mellett. A mosdó alatti fiókos szekrény is úgy lett kialakítva, hogy a lefolyó szifonja a lehető legkissebb helyet vegye el a fiókból.

Az előszobában eredetileg két külön tárolóhelység is volt, ezek elbontásra kerültek, és egy egybefüggő, egy síkot alkotó beépített gardrób szekrény került a helyére, amit az Ügyfeleim igénye szerint elkészített terveim alapján az asztalos csapatom gyártott le egyedi méretek alapján. A gardrób szekrénybe került beépítésre a hűtő is, mert a szűkös konyhában már nem maradt hely. A gardrób szekrény foganytúi a bútorlapokba lettek süllyesztve, és a szekrény színére lett festve, így egy nagyon harmonikus, modern megjelenést kapott az előszoba szekrény.

A hálószoba bútor egy faltól falig, padlótól plafonig érő, teljes falfelületet befedő gardrób szekrény lett betervezve tolóajtóval felszerelve.

A beépített konyhaszekrény is az Ügyfelem igényei szerint lett kialakítva, figyelembe véve a lakás és a konyha helyiség adottságait. Magas fényű, fújt bútorlapokkal kérték a front felületeket, és az alsó és felső szekrénysor között a falat a munkalap színéből készült bútorlappal fedtük be, hogy ezzel védjük a falat a konyhában előforduló esetleges szennyeződésektől. A felső konyhaszekrény aljába bemarással lett elhelyezve a ledes konyhapult világítás. 

A nappaliba is a terveim alapján készült egyedi nappali szekrénysor került beépítésre. A vitrines részekbe beépített ledes világítás teszi hangulatossá a látványt, a magas fényű, fújt bútorlapok már a megjelenésükkel is elegáns, minőségi megjelenést adnak az enteriőrnek.

© 2024. Minden jog fenntartva.