Rólunk

"Csak egyfajta minőség létezik: a legjobb."

Vónya Tímea
Vónya TímeaLakberendező, Interior Stylistoffice@elitlakberendezes.hu

Előzmények

Már kislány koromban sokat foglalkoztam művészeti ágazatokkal, és érdekelt a szépség, a harmónia világa.

Nagy álmom vált valóra, amikor 2012-ben sikeresen elvégeztem a lakberendező iskolát és megalapítottam a lakberendezéssel foglalkozó cégemet, az Attraktiv Design Studiót.

Azóta folyamatosan dolgozom mint lakberendező és vezetem az általam tervezett otthonok és közületek kivitelezéseit, melyből rengeteg tapasztalatot gyüjtöttem, megismertem az Ügyfelek igényeit, szokásait és elképzeléseiket egy jól működő lakberendezési szolgáltatással kapcsolatban.

Jelen

Az elmúlt évek tapasztalatai megmutatták, hogy a mai rohanó világunkban, amikor az idő nagy kincs mindenki számára, Ügyfeleink számára fontos, hogy az általam a tervezés során felhasznált anyagokat és termékeket egy helyen meg tudják tekinteni.

Ezért kollégáimmal elhatároztuk, hogy létre hozunk egy olyan Bemutatótermet, ahol az igényes, exkluzív, egyedi termékek kínálata mellett kényelmes körülmények között, diszkréten, lakberendezői segítséggel bármilyen napszakban megtekinthetőek azok a termékek, melyektől otthonuk, irodájuk egyedivé válhat. Célunk levenni az Ön válláról a kiválasztással, vásárlással és kivitelezéssel járó nehézségeket, hogy Önnek már csak élveznie kelljen megújult, kényelmes, szép otthonát.

Termékeink között luxus minőségű tapéták, lakástextíliák, falburkolatok, lámpák, dekorációk és padlóburkolatok is megtalálhatóak.

Ügyfeleink igényei miatt kibővítettük termékeink körét egyedi gyártású bútorokkal, legyen szó egy elegáns vezetői íróasztalról, egy exkluzív gardrób szobáról vagy egy különleges, üvegfal mögé rejtett TV falról, mely a nappali pazar dísze. Egyedi bútorainkat prémium minőségű anyagokból, speciális eljárásokkal készítjük, megrendelésre és személyre szabva gyártják le asztalos mestereink a saját üzemükben.

Egyedi gyártású bútorainkhoz választható anyagok, vasalatok, bútorkiegészítők és egy komplett minta konyha szintén rendelkezésre áll Bemutatótermünkben. Így rövid idő alatt egy helyen megoldhatja az otthona berendezésével kapcsolatos összes kérdést.

A megvásárolt termékekhez kapcsolódóan biztosítjuk a kivitelezési szolgáltatásainkat is, levéve az Ön válláról a szakember keresés gondját. Kivitelező csapatunk sok éves szakmai tapasztalatával és az exkluzív termékeink felhasználási módjának teljes körű ismeretével garantálja a szép és precíz megvalósítást. Függönyözés, festés-tapétázás, bútor-csillár szerelés, falpanelezés, dekorációk elhelyezése kapcsán kérjen árajánlatot.

Csapatunk

Bölkei András
Bölkei AndrásAsztalos mester
Molnár Attila
Molnár AttilaAsztalos
Fekete Zsolt
Fekete ZsoltKivitelezés vezető

Elérhető
Szolgáltatásaink

Lakberendezési tervezés

Lakberendezési tervezés

A tervezéstől a kivitelezésen keresztül a kulcsrakész átadásig több féle csomagokból választhat.

A korábbi munkáimról részletes leírásokat a lakberendezői portfolio oldalamon talál.

Lakberendezési tanácsadás
Egyedi bútorok tervezése és gyártása
Bemutatóterem

Bemutatóterem

Nálunk egy helyen megtalálja otthona, irodája vagy egyéb közületi tér berendezéséhez szükséges elegáns tapétákat, textíliákat, lámpákat vagy egyedi tervezésű konyháját, gardróbját, bútorait. Nyugodt körülmények között, személyre szabottan, lakberendezői segítséggel válogathat tertermékeink között rugalmas nyitvatartási időben, előzetes bejelentkezés alapján.

Kivitelezés
Házhozszállítás

Kérjen időpontot

Küldjön üzenetet

© 2021. Minden jog fenntartva.