Egyedi bútor készítés

Asztalos munkák Budapesten és vidéken

Precíz, pontos, megbízható bútorasztalost keres?
Lakberendezői segítségre van szüksége az egyedi bútor megtervezéséhez, anyaghasználatokkal, vasalatokkal, műszaki kérdésekkel kapcsolatban?
Nehezen tudja elképzelni a megálmodott egyedi bútort az enteriőrben?

Nálunk az összes egyedi bútor készítéssel kapcsolatos kérdésére egy helyen megtalálja a választ!

Kérjen időpontot

Küldjön üzenetet

Egyedi bútor készítés menete

Ha van építészeti alaprajz

1

Igényfelmérés a Bemutatótermünkben

Az igényfelmérés során egy előre megbeszélt időpontban találkozunk a Bemutatótermünkben, ahol lakberendező kollégánkkal átbeszélik a kívánt egyedi bútor készítéssel kapcsolatos igényeket, elvárásokat. Bemutatótermünkben bőséges kínálatban válogathat az anyag és színmintákból, bútorvasalatokból, bútorfogantyúkból, kő és üveglap mintákból, kiegészítőkből és LED-es világítástechnikai eszközökből.
2

Tervezés és Árajánlat készítés

Az Ön által biztosított építészeti alaprajz és a kiválasztott anyagok, kiegészítők alapján megtervezzük Önnek látványtervező programban a megálmodott egyedi bútort, és a 3D látványterveken meggyőződhet arról, hogy a terveken szereplő egyedi bútor tökéletesen megfelel az Ön elképzeléseinek és elkészítjük az Árajánlatot.
3

Gyártás és helyszíni összeszerelés

Az elfogadott Árajánlat után asztalos kollégáink egy végleges, pontos felmérést végeznek a helyszínen, figyelembe véve a helyszín adottságait, elektromos és vízkiállásokat és egyéb szempontokat. Ezután elkezdődik a gyártás, és az Árajánlatban szereplő határidőre asztalos kollégáink elkészítik a megrendelt bútorokat, helyszínre szállítják és össze is szerelik őket.

Ha nincs építészeti alaprajz

1

Előzetes helyszíni felmérés

Előre egyeztetett időpontban kollégánk felkeresi a helyszínen, ahová az egyedi bútor készül, és elvégzi a pontos felmérést, figyelembe véve a helyszín adottságait, elektromos és vízkiállásokat és egyéb szempontokat.
Az előzetes helyszíni felmérés díja: 15 000 Ft. + ÁFA (kiszállást és felmérést tartalmazza), mely összeg jóváírásra kerül megrendelés esetén.
2

Anyagválogatás

Ezután a Bemutatótermünkben lakberendező kollégánkkal átbeszélik az egyedi bútor készítésével kapcsolatos igényeket, elvárásokat, valamint Bemutatótermünk bőséges kínálatból kiválasztja az anyag és színmintákat, bútorvasalatokat, bútorfogantyúkat, kő és üveglap mintákat, kiegészítőket és LED-es világítástechnikai eszközöket.
3

Tervezés és Árajánlat készítés

Megtervezzük Önnek látványtervező programban a megálmodott egyedi bútort, és az elkészült 3D látványterveken meggyőződhet róla, hogy a terveken szereplő bútor tökéletesen megfelel az Ön elképzeléseinek és elkészítjük az Árajánlatot.
4

Gyártás és helyszíni összeszerelés

Asztalos kollégáink elkezdik a gyártást, és az Árajánlatban szereplő határidőre elkészítik a megrendelt bútorokat, helyszínre szállítják és össze is szerelik őket.

3D látványtervek

A technológia lehetőségei és előnyei

Fénykép Fénykép
3D látványterv 3D látványterv

3D látványterv és a fénykép összehasonlításához húzza el a nyilat jobbra-balra a kép középen.

A 3D látványtervek segítségével a megálmodott egyedi bútor szinte életre kel, és behelyezhető az azt körülvevő enteriőrbe.

Így pontos, valósághű képet kapunk az egyedi bútorról, érzékelhetővé válnak a méretek, arányok, és látható a tér és az új bútor kapcsolata még az elött, hogy a bútor elkészült volna.

Egyszerűen megoldható a tervek változtatásai is, mivel ekkor még csak 3D látványterven van kész a bútor, "digitális formában".

Valósághű, 3D látványtervek felhasználásával a tervezési folyamatok könnyebbé válnak, és többféle elképzelésből választhatják ki a legjobb tervet.

Asztalos csapatunk

Bölkei András
Bölkei AndrásAsztalos mester
Molnár Attila
Molnár AttilaAsztalos

Ha Ön is egyedi bútorral szeretné berendezni otthonát,
irodáját, éttermét vagy szállodáját, akkor
forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Kérjen időpontot

Küldjön üzenetet

Magas fényű anyagminták

Elérhető
Szolgáltatásaink

Lakberendezési tervezés

Lakberendezési tervezés

A tervezéstől a kivitelezésen keresztül a kulcsrakész átadásig több féle csomagokból választhat.

A korábbi munkáimról részletes leírásokat a lakberendezői portfolio oldalamon talál.

Lakberendezési tanácsadás
Egyedi bútorok tervezése és gyártása
Bemutatóterem

Bemutatóterem

Nálunk egy helyen megtalálja otthona, irodája vagy egyéb közületi tér berendezéséhez szükséges elegáns tapétákat, textíliákat, lámpákat vagy egyedi tervezésű konyháját, gardróbját, bútorait. Nyugodt körülmények között, személyre szabottan, lakberendezői segítséggel válogathat tertermékeink között rugalmas nyitvatartási időben, előzetes bejelentkezés alapján.

Kivitelezés
Házhozszállítás

Kérjen időpontot

Küldjön üzenetet

© 2021. Minden jog fenntartva.