Általános Szerződési Feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) az Attraktiv Design Studio Bt. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által az elitlakberendezes.hu weboldalt (továbbiakban: Webkatalógus) használó Felhasználó (továbbiakban: Felhasználó) jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

Cégnév: Attraktiv Design Studio Bt.
Székhely és levelezési cím: 1186 Budapest, Margó Tivadar u. 208/A. 2/9.
Telephely: 1149 Budapest, Róna u. 115/A. 6/2.
Telefonszám: +36 (70) 616 6428
Email cím: office [kukac] elitlakberendezes [pont] hu
Weboldal: http://elitlakberendezes.hu/
Cégjegyzékszám: Cg. 01-06-790466
Nyilvántartó Bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 25507607-2-43
Bankszámla száma: Raiffeisen Bank, 12011148-01550322-00100001
NAIH nyilvántartási szám: NAIH-99929/2016 és NAIH-101273/2016

A szerződés nyelve magyar.

Jelen ÁSZF 2019. április 20-től visszavonásig vagy új változat kiadásáig érvényes.

Felhasználónak minősül minden olyan személy, aki megnyitja a Webkatalógus bármely oldalát vagy aloldalát. A Webkatalógus használatával a Felhasználó egyértelműen elfogadja az ÁSZF-ben foglalt feltételeket és azokat magára nézve kötelezőnek tartja. Ha Felhasználó nincs tisztában ezen feltételekkel, az nem mentesíti az esetleges jogsértő magatartás következményei alól.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-ben foglaltakat, valamint a Webkatalógus tartalmát bármikor megváltoztassa anélkül, hogy erről a Felhasználókat külön értesítené.

A Szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz, hogy folyamatosan biztosítsa az Webkatalógus megfelelő működését, a Felhasználók számára való elérhetőségét. Az Szolgáltató a rajta kívül álló okokból fakadó hibák miatt (szerver hiba miatti weboldal elállás, az adatbázis sérülés, stb.) semmilyen felelősséget nem vállal.

A Webkatalógusban található tartalmak (szöveges tartalmak, képek, videók, stb.) felhasználása, másolása, más online vagy offline platformon való megjelenítése csak a Szolgáltató egyértelmű írásbeli hozzájárulásával engedélyezett.

A Webkatalógusban elhelyezett külső linkek - vagyis az olyan hivatkozások, melyek az elitlakberendezes.hu domain-en kívülre mutatnak - tartalmáért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.

A Szolgáltató gondosan ellenőrzi a Webkatalógusban lévő termékek adatait, képeit, és fenntartja magának a jogot bármely nyilvánvaló tévedés, számítási, szerkesztési, és technikai hiba miatt megjelenő hibás adatok módosítására, valamint olyan adatváltoztatásra, amelyet jogszabály módosítás indokol.
A Webkatalógus működtetésével kapcsolatos esetleges technikai problémákból adódó, egyértelműen tévesen megjelent adatokért a Szolgáltató nem tud felelősséget vállalni. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot minőségi vagy egyéb problémákból adódóan egyes termékek forgalmazásának beszüntetésére.

Információk a Webkatalógusban található termékekről
A Webkatalógusban található termékekről további információkat (elérhetőségéről, áráról, szállítás költségéről és várható idejéről) az alábbi módokon lehet kérni:

  • Személyesen, a Szolgáltató telephelyén (előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon vagy email-ben)
  • Telefonon

A Webkatalógus termékeinek megtekintése és megrendelése, valamint egyedi gyártású bútorok terveztetése és gyártása:

Előre egyeztetett időpontban a cégünk telephelyén üzemeltetett Bemutatóteremben lehet megtekinteni a Webkatalógusban szereplő termékeket valamint a kiállított minta bútordarabokat.

Igény esetén lehetőség van 2 órás lakberendezési tanácsadásra a Bemutatóteremben, melynek ára bruttó 25 000 Ft. + ÁFA, vagy a helyszínen, melynek ára 30 000 Ft. +ÁFA .
Nettó 500 000 Ft. feletti termék rendelés esetén a lakberendezési tanácsadás ára a termék(ek) árából jóváírásra kerül.

Szolgáltató a kiválasztott termék(ek)et "Megrendelőlap"-on rögzíti, melyet Megrendelő aláírásával igazol, és ezután kiállítja Megrendelőnek az "Előleg Számlát".

Az "Előleg" megfizetése után Szolgáltató beszerzi a termék(ek)et, egyedi gyártású bútor(ok) esetén tervező prorammal megtervezi a bútor(oka)t, és a terveket átadja az asztalos csapat részére, akik a kapott tervek alapján elkészítik a bútor(oka)t.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy a megállapított "Előleg" átutalásával/megfizetésével visszavonhatatlanul elkötelezte magát a termék(ek) megrendelésére és megvásárlására, és lemond az Elállás jogáról.

Amikor minden megrendelt termék megérkezett a raktárakba, egyedi gyártású bútor(ok) esetén a bútor(ok) elkészültekor Szolgáltató értesíti Megrendelőt, és kiküldi a "Számlá"-t. Megrendelőnek ekkor kell megfizetnie a végösszeg "Előleg"-gel csökkentett összegét. Szolgáltató az összeg megérkezését követően 5 munkanapon belül kiszállítja a termékeket, egyedi gyártású bútor(ok) eseténben a bútor(oka)t Megrendelővel egyeztetett időpontban. Ha Megrendelő nem tud időpontot biztosítani 5 munkanapon belül a termék(ek) átvételére, úgy Szolgáltatót a késedelem miatt semmilyen felelősség nem terheli, és a lehető legkorábbi közösen egyeztetett időpontban kerül(nek) a termék(ek) kiszállításra.

A Szállítási költségek a "Számlá"-ban már szerepelnek, termék(ek) átvételekor Megrendelőnek további fizetési kötelezettsége nincs.

© 2021. Minden jog fenntartva.