Bemutatóterem

Exluzív, minőségi lakberendezési termékek

Álmai otthona luxus kivitelezésben!

Bemutatótermünkben nemzetközi luxus márkákat gyüjtöttünk össze a lakberendezés területéről, felölelve a tapéták, lakástextíliák, lámpák, hideg és melegburkolatok, szaniterek, bútorok, falpanelek és kőburkolatok széles választékát.

Álmai otthonához, irodájához vagy vállalkozása (pl: étterem, hotel, panzió, kávézó) berendezéséhez nálunk mindent megtalál!

A termékek mintáját kézbe veheti és élőben választhatja ki közülük a kívánt színárnyalatokat és struktúrákat. 

Az egyedi bútor készítéshez több száz anyagmintából válogathat, és kipróbálhatja a márkás BLUM bútorvasalatok működését.

Szolgáltatásaink között megtalálható a komplexebb lakberendezési tanácsadás, hogy a stílus és a luxus összhangja tökéletes legyen. A lakberendezési tanácsadás további részleteiről itt tájékozódhat.

Bemutatótermünket előre egyeztetett időponban lehet bejelentkezni, ezzel biztosítjuk az exkluzív kiszolgálást és a kényelmes körülményeket Ügyfeleinknek.

Kérjen időpontot

Küldjön üzenetet

Bemutató konyha

Bemutatótermünkben megtekinthetik az egyedi gyártású minta konyhánkat, mely segítségére lehet abban, hogy kiválassza az Önnek tetsző bútor frontokat, fogantyúkat, vasalatokat és konyhai tárolási megoldásokat.

Bemutató konyhánk különböző színű bútor frontokal lett felszerelve, az egyszínű selyemfényűtől kezdve a fa furnéros magas fényű bútorlapig bezáróan.

A különböző típusú fogantyúk használatát is ki lehet próbálni, valamint az ajtók nyitási módjairól is meggyőződhet.

Az ajtók és fiókok nyitását és behúzását szabályzó rendszerekkel is megismerkedhet.

A felső és alsó szekrénysor között elhelyezett konyha hátlap tipusok szintén megtalálhatóak Bemutatótermünkben, és megtekintheti a felső szekrény aljába bemart LED-es pultvilágítást.

További részletekről itt tájékozódhat: egyedi bútor készítés

Egyedi bútor készítés

Látványtervező programmal megtervezzük a kívánt egyedi bútort, és valósághű képeken megmutatjuk Önnek. Amennyiben beépített bútort szeretne készíttetni, úgy a gyártás elött egy helyszíni felmérés szükséges, hogy pontos méretek alapján készüljenek el az új bútorai.

Az elfogadott tervek alapján megkezdődik a bútorok legyártása, és miután elkészülnek, házhoz szállítjuk és a helyszínen össze is szereljük azokat.

Így Önnek már nem lesz más dolga, mint élvezni az egyedi bútorokból áradó minőségi luxus érzését!

További részletekről itt tájékozódhat: egyedi bútor készítés

Luxus tapéták és lakástextíliák

Prémium minőségű, luxus tapéták és lakástextíliák széles választékával állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Tapétáink között megtalálhatóak a gyöngyös, csillogó, fényes tapéták, valamint bársonyos tapintásúak is.

Bemutatótermünk kiválasztásánál az egyik fő szempontunk volt a nagy mennyiségű természetes napfénnyel megvilágtott interior, így a termékmintáink valódi színeit csodálhatja meg.

Kényelmes bemutató asztalunk mellett lakberendezői segítséggel tud válogatni, aki segít eligazodni a lakberendezési stílusok, formák és színek világában. Ötleteket adnak a tér tágítására a színek és formák használatával, nappali és éjszakai fények kialakítására, valamint a rejtett, direkt vagy indirekt fények használatához.

Amennyiben szeretné otthona hangulatát átalakítani, de nem akar belemenni egy nagy volumenű lakásfelújításba, akkor is a színek, tapéták és lakástextíliák lecserélésével hatalmas eredményeket lehet elérni.

És ha ragaszkodik a megszokott, kényelmes bútoraihoz, de attól fél, hogy azok színben vagy mintában nem fognak harmonizálni az új interiorhoz, akkor arra is van megoldás: kárpitos mestereink tökéletes minőségben lecserélik a meglévő bútorokon a kárpitot olyanra, hogy azok illeszkedjenek felújított otthona hangulatához!

Kérjen időpontot

Küldjön üzenetet

Elérhető
Szolgáltatásaink

Lakberendezési tervezés

Lakberendezési tervezés

A tervezéstől a kivitelezésen keresztül a kulcsrakész átadásig több féle csomagokból választhat.

A korábbi munkáimról részletes leírásokat a lakberendezői portfolio oldalamon talál.

Lakberendezési tanácsadás
Egyedi bútorok tervezése és gyártása
Bemutatóterem

Bemutatóterem

Nálunk egy helyen megtalálja otthona, irodája vagy egyéb közületi tér berendezéséhez szükséges elegáns tapétákat, textíliákat, lámpákat vagy egyedi tervezésű konyháját, gardróbját, bútorait. Nyugodt körülmények között, személyre szabottan, lakberendezői segítséggel válogathat tertermékeink között rugalmas nyitvatartási időben, előzetes bejelentkezés alapján.

Kivitelezés
Házhozszállítás

Kérjen időpontot

Küldjön üzenetet

© 2021. Minden jog fenntartva.